Praktisk info


Adress
Leveransadress för gods: Högvarv, Mälardalens högskola, Gurksaltargatan 9, 722 18 Västerås.
Besöksadress: Mälardalens högskola, Högskoleplan 1, Västerås. U-huset (Placering 1-3) och R-huset (Placering 4)

Gods
Se leveransadress ovan. Märk godset med Högvarv och ert företagsnamn tydligt och skicka med en returetikett. Godset kan mottas tidigast två dagar innan mässan kl 09:00-16:00. Vid lämning av gods från kl 09.00-16.00 ring på dörren. Efter mässan lämnas godset tillbaka av oss till godsmottagningen på högskolan och returen beställs av utställaren. Om ni själva vill hämta kan hämtning av gods ske från kl 17.00-18.00 på mässdagen och 09.00-16.00 dagen efter mässdagen. Vid eventuella frågor, se kontaktuppgifter längst ner på denna sida.

När ni har skickat godset så ber vi att ni meddelar er företagsvärd hur många kollin ni har skickat, så att vi kan bereda plats för dem.

När godset sedan ska i retur så se till att ha med er fraktsedlar att fästa på godset samt eventuellt emballeringsmaterial.

Det är viktigt att godset hämtas senast den 22/2 då det är trångt på godsmottagningen. Gods som står kvar den 23/2 riskerar att bli kasserat.

För att det ska bli så smidigt som möjligt att få fram godset till er monter så får godsets mått inte överskrida 80 x 200 cm (breddxhöjd). Har ni större gods vänligen hör av er till logistikansvarig.

Tider
Utställare kan ställa i ordning montrar från och med kl 09:00 på mässdagen. Mässan pågår mellan kl 10:00-17:00. Det finns också möjlighet att komma redan dagen innan, kl 16:00-18:00 för att bygga sin monter. Vi rekommenderar dock att inte lämna något värdefullt över natten eftersom mässplatsen är obevakad. 


Parkering
Alla medverkande företag har en parkeringsplats abonnerad mitt emot Kårhuset, Gustavsborgsgatan 6, 722 18 Västerås. Parkeringsområdet kommer att vara uppmärkt och skyltat av Västerås Stad. Parkeringstillstånd erhålles tillsammans med välkomstinformationen på mässdagen. Parkeringstillståndet ska placeras väl synligt i bilens framruta. Fordon utan tillstånd kommer att bötfällas av Västerås Stad.

Behövs mer än en parkeringsplats har vi inte möjlighet att tillgodose det på skolans område utan hänvisar till gratisparkeringen vid Blåsboskolan.

För mer information om parkering vid Mälardalens högskola se länken nedan

Parkering kring MDH - VästeråsMat under mässdagen
Lättare mat till utställare kommer att finnas i vår Högvarvslounge, och i er välkomstmapp finns också lunchbiljetter. Fråga din mässvärd om du vill beställa extra lunchbiljetter.


Mingel
På kvällen avslutas dagen med ett mingel kl 18-22 på Kåren i nära anslutning till mässan (Gustavsborgsgatan 6, 722 18 Västerås). Njut av god buffé, musik och underhållning tillsammans med andra utställare, mässvärdar och givetvis medarbetare från Mälardalens Studentkår.

Info på plats under mässdagen
På mässan kommer det att finnas en infodisk direkt innanför dörrarna när du kommer in på mässan. Du kan också ställa frågor till din mässvärd eller övrig Högvarvspersonal som finns på plats.
 
Kontakt
Nathalie Johansson

Projektledare
naringsliv@mds.mdh.se
021-10 16 76